این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم رونمایی شبنم قلی خانی : عاشقانه من و شوهرم از ساخت یک ماکت بود ! / خواهرشوهرم و خواهرم نقشه کشیدن تا ما ازدواج کنیم
ماجرای ازدواج شبنم قلیخانی با طراحی خاص خواهرها! شبنم قلیخانی در یک ویدئو جذاب، داستان جالب آشنایی و ازدواجش را با نقشآفرینی خواهرش و خواهر شوهرش روایت میکند. جزئیات این قصه شنیدنی را همین حالا ببینید!

شبنم قلی خانی در 19 آبان 1356 در تهران متولد شد.او دارای دیپلم ریاضی فیزیک است و در دانشگاه در رشتهٔ تئاتر قبول شد و گرایش طراحی صحنه را برگزید.
خواهر رضا و خواهر من که هر دو از ما بزرگتر هم هستند، دوستان صمیمی یکدیگر بودند. زمانی که در دانشگاه قبول شدم. برای درس ماکت سازی احتیاج داشتم یک نفر به من کمک کند. خواهرم گفت برادر دوستم در رشته معماری تحصیل می کند و می تواند به تو کمک کند. آشنایی ما از ساخت این ماکت آغاز شد و در نهایت خواهرهای ما برایمان این نقشه را کشیدند و در نهایت سال 86 با هم ازدواج کردیم.
ارسال نظر